Hole_9_aankomst.jpg header_schaerweijde.jpg vijver2.JPG hole_5_afslag.JPG
 
Golf Nieuws

Fun wedstrijd

Nieuws afbeelding 22-7-2018

Op een prachtige zonovergoten zondagmorgen kwam ik het clubhuis binnen om de Fun wedstrijd te spelen. Wat een verrassing, de wedstrijd tafel was geheel versierd in USA stijl. Coca Cola en cheesecake (door Maudie gebakken), servetten als honderd dollar biljetten, etc. Marijke en Maudie als echte American girls aangekleed. De spelvorm die gespeeld werd, en dat zal u niet verbazen, was Amerikaantje.

 Er waren 21 deelnemers, dat kwam goed uit omdat bij deze spelvorm (die je trouwens kunt opzoeken op de website van Golf.nl) als je een oneven aantal deelnemers nodig hebt. Ook de prijzen waren helemaal in American style.

 Bij de heren won Henny Wagenvoort de 1e prijs. Een prachtige foto met lijst, van een grote Amerikaanse stad. Op de 2e plaats de nieuwkomer Jos v/d Putten die met een pakket typisch Amerikaanse lekkernijen naar huis ging.

 

Bij de dames werd Ida Rijsdijk eerste, een mooie pareo van de Amerikaanse vlag viel haar ten deel. Eline v/d Kolk werd 2e. Zij verdiende eveneens een pakket met lekkernijen.

 

Al met al een werkelijk zeer geslaagde en op originele wijze georganiseerde wedstrijd. Hulde voor Marijke en Maudie!

 

Ida Rijsdijk