header_schaerweijde.jpg Hole_9_aankomst.jpg hole_5_afslag.JPG vijver2.JPG
 
Golf Nieuws

Strokeplay Kampioenschap 2018

Nieuws afbeelding 31-10-2018

Strokeplay kampioenschap 2018

 

Tot mijn blijdschap was ik na 6 jaar eindelijk weer eens in de gelegenheid mee te doen met dit kampioenschap! Na een wat moeizame ochtend waarbij ik me enigszins verslapen had was ik gelukkig net op tijd en kon ik min of meer gelijk door naar de 1stetee. Mijn start was minstens zo moeizaam als het wakker worden aangezien ik met een 6 van de 1ehole afliep. Laten we zeggen dat mijn bunkerspel wat roestig was.

 

De rest van de dag kwam ik gelukkig bijna geen bunkers meer tegen en ging het stiekem best wel lekker! ‘S ochtends had ik me verheugd op een dag met Hennie spelen, helaas was hij ziek en daardoor afwezig. Desalniettemin heb ik een leuke en gezellige ochtend gehad met Arthur en David in de flight. 

 

Na de uitstekend verzorgde lunch volgden er nog 9 holes waarbij Piet en ik op hole 8 mochten starten. Dit is wel een taaie hole om op te starten hoor zo na de lunch.

 

Al met al hebben we een heerlijk zonnige dag gehad met fantastische baancondities, waarvoor nogmaals dank aan de greenkeeper en zijn team! Gaaf om te horen dat de greens in alle vroegte voor het spelen nog zijn gemaaid.

 

Wedstrijdleiding bedankt voor een vlekkeloze organisatie. Het concept van 27 holes is denk ik leuk om erin te houden, in iedere geval het hele kampioenschap op 1 dag houden maakt het hopelijk nog toegankelijker!

 

Ditte Wooning werd mooi kampioen bij de dames, van harte gefeliciteerd! Hopelijk kunnen Ditte en ik volgend jaar onze titels samen weer verdedigen!

 

Groetjes,

 

Richard Bradley