hole_5_afslag.JPG header_schaerweijde.jpg vijver2.JPG Hole_9_aankomst.jpg
 
Golf Nieuws

Open Dak Schaerweijde 2019 voor alle leden!

Nieuws afbeelding 27-2-2019

Voor nieuwe leden, hoge en lage handicappers, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, kortom voor iedereen is dit gedurende het komende seizoen een leuke zgn. laddercompetitie met op de finale dag de FUN wedstrijd en het altijd gezellige hapje/drankje.

 

We spelen mixed matchplay met 3/4 handicapverrekening, dus wordt elke hole weer een nieuwe uitdaging en heeft iedere speler kans een paar holes te winnen.

Door de handicapverrekening, die in de loop der jaren bewezen heeft eerlijk te zijn, hebben zowel de hoge als de lage handicappers kans op de overwinning.

 

Per speelronde spreek je met jouw tegenstander af wanneer jullie de wedstrijd kunnen/willen spelen, (je hebt standing met de oranje vlag in je tas) de wedstrijd moet wel vóór de in het wedstrijdschema aangegeven einddatum gespeeld worden.

Als je dat niet doet, dupeer je je tegenstander en de spelers in de volgende ronde, welke in spanning zitten te wachten op hun volgende tegenstander.

 

Dit jaar zal er wederom een B finale plaatsvinden waardoor een ieder minimaal twee maal zal moeten strijden, zonder het principe te verlaten dat de uiteindelijke kampioen geen enkele wedstrijd verloren heeft.

 

In 5 rondes wordt beslist wie deze begerenswaardige titel dit jaar wint en vermeld zal gaan worden op het schild in de golf lounge.

Op zondag 8 september 2019 staat de finale van het Open Dak gepland, dat belooft weer een feestelijke en gezellige golfdag te worden voor alle deelnemers!

 

 

Vanaf heden t/m donderdag 4 april kun je inschrijven via de site.

De eerste speelronde is van 8 april t/m 5 mei.

 

Meer informatie en het wedstrijdschema Open Dak 2019 zullen wij rond 6 april per mail verzenden aan de deelnemers en publiceren op de home-page van Schaerweijde.

 

Met vriendelijke groet,

 

Maudie en Fred

 

Weekend Wedstrijd Commissie.