Hole_9_aankomst.jpg header_schaerweijde.jpg hole_5_afslag.JPG vijver2.JPG
 
Golf Nieuws

Dames spelen golf op Donderdag avond!

Nieuws afbeelding 9-3-2019


De Donderdagavond commissie bestaande uit Irene van Beek, Doreen Alberdingk Thijm, Saskia Schuurman en Marian Evers organiseert iedere donderdag gedurende de zomermaanden een sportieve en gezellige avond.


Het is een avond voor alle golfende damesleden van Schaerweijde die in het bezit zijn van hun Golfvaardigheidsbewijs (GVB).


Op de eerste donderdagavond in april starten we weer met de damesavond van het nieuwe golfseizoen. We spelen 9 holes en na afloop nemen we een drankje en eten we met elkaar in de lounge van het clubhuis van Schaerweijde.


De commissie ontvangt jullie graag op 4 april a.s. voor de openingswedstijd van het seizoen 2019 tussen 16.30 – 17.00 uur. Na de kennismaking of weerzien en het uitdelen van de kaarten, starten we allemaal tegelijk (Shotgun) rond 17.30 uur.


Inschrijven kan vanaf heden via de website van Schaerweijde. Hiervoor moet je eerst inloggen en vervolgens het kopje ‘wedstrijden’ aanklikken. De inschrijving sluit op de dinsdagavond voorafgaand om 19.00 uur.

Eten altijd apart vermelden door op het icoon 'horeca' te klikken. 

In het vakje 'opmerkingen' kun je speciale wensen zoals dieet, vegetarisch e.d. aangeven.


Voor nieuwe leden is het mogelijk om eerst twee keer gratis mee te spelen en dan te beslissen of de damesavond in de smaak valt. Daarna betalen zij voor het hele seizoen.


De flights worden 2x per maand samengesteld, we spelen dan Shotgun. We starten allemaal tegelijkertijd rond 17.30 uur. De bedoeling is dat we daardoor niet altijd met dezelfde personen een ronde spelen en we op deze manier elkaar allemaal beter leren kennen.


Elke laatste donderdag van de maand lopen we een Qualifying-kaart (Stableford).

We wensen jullie een fantastische golfseizoen en we verheugen ons op een enorme opkomst op 4 april.