vijver2.JPG Hole_9_aankomst.jpg hole_5_afslag.JPG header_schaerweijde.jpg
 
Golf Nieuws

Maandbeker 6 oktober

Nieuws afbeelding 16-10-2019
Beste Maandbekerdeelnemers,

Als eerste excusses voor de vertraging voor dit schrijven.

Het was lang geleden dat ik zo een Maandbeker wist te spelen, waar ik de afgelopen jaren opzoek was naar de goed vorm, misschien teveel bezig met het goed willen spelen, was deze keer het hoofd lekker leeg......

Het weer was niet ideaal, mijn vrouw zei nog: "neem je geen regenkleding mee?" (nee schat het blijft droog), nou echt NIET.... gelukkig kon ik van mijn flightgenoot Ernst een paraplu lenen, daarvoor dank! 

Omstandigheden waren dus niet ideaal, evenmin mijn begin, dubbel op hole 8 en 9 als afsluiting van de eerste 9 holes. De 2de 9 waren beduidend beter met +2 over 9... Succes was daar een nette ronde +10 met 54 netto. 

Of het genoeg was voor de winst? Misschien top 3? De uitslag en de lekker soep en hapje ging helaas aan mij voorbij, Leonie ging naar een babyshower, dus had ik de middag samen met de tweeling. Met hulp van FaceTime en Paul kon ik wel gelukkig de prijsuitreiking mee maken, mijn dank.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor dit mooie seizoen samen, de wedstrijd leiding en ook een speciaal dankje aan Cis, het ging niet allemaal even makkelijk tussen ons af en toe, maar bedankt voor de vele jaren in de WWC.

Bedankt ook aan onze greenkeeper die ondanks de omstandigheden de baan op een goede manier weet voor te bereiden, echter zijn de afgelopen weken voor ons spelers wel een teken geweest dat onze mooie baan echt toe is aan een renovatie, laten we hopen dat a.s. weekend de Kampioenschappen wel kunnen doorgaan.

Groeten,

Alessandro