vijver2.JPG header_schaerweijde.jpg Hole_9_aankomst.jpg hole_5_afslag.JPG
 
Golf Nieuws

Shortgame wedstrijd 27 oktober

Nieuws afbeelding 30-10-2019 Nu ik vorige week niet mee kon doen met de Strokeplay-kampioenschappen, was ik blij dat het weer zich zou gaan gedragen en ik deelnemer kon zijn op het Shortgame-kampioenschap.
Is natuurlijk ook strokeplay, maar met leuke korte holes. Bijna alle greens moesten vanuit een andere hoek worden aangevallen en qua lengte waren de holes natuurlijk ook veel korter.

Het blijft altijd een uitdaging om de juiste club te kiezen om vooral over de nodige boompartijen de greens te bereiken. Deze keer waren die laatsten verschrikkelijk snel, mede dankzij Fred, die alles had gezweept en het blad had weggeblazen. Dank Fred, Chapeau!!  Frans had zijn best gedaan alle afslagplaatsen zo mooi mogelijk uit te zetten. Ook aan hem zijn  wij  dank verschuldigd.

Met mijn flightgenoten, Arthur en Wim zijn wij gestart op 6. Al spelende werden vooral door mij de nodige putjes gemist.
Wat schetst mijn  verbazing: de andere dames hadden er kennelijk nog meer gemist en mocht ik, voor de 2e keer de beker in ontvangst nemen. De verrassing was compleet!!

Bij de heren mocht Alessandro de beker mee naar huis nemen.
Dank aan de gehele WWC voor weer een geweldig seizoen van organisatie.

Hartelijke groet,
Irma