header-schaer-website-v6.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

maandag 30 maart 2020
Alle uitwedstrijden van vandaag zijn afgelast
 

Verslag Erehaag en Line-Up G-hockey team

G-Hockey  |  5-10-2015

 

Zondag  4 oktober stond Super Zondag in het teken van het voorstellen van het G-hockeyteam! Hoe hebben de G-hockeyers het zelf ervaren? Lees het verslag van Cor Krüter. En kijk naar de prachtige filmimpressie met veel dank aan Frank Mulder:

https://youtu.be/6g4ATXDW_LQ

 

Het begon al vroeg, normaal hoeft dat Schaerweijde shirt niet aan op zondag, maar nu wel. Een beetje vreemd en waarom dan? Sommige wisten wat er ging gebeuren, voor een aantal anderen was het een verrassing. Maar voor allemaal was het heel spannend. Op de club aangekomen waren er al veel mensen. Veel waren er ook met een Schaerweijde shirt aan, die gingen allemaal hockeyen. Wij zijn naar Dames 1 gaan kijken, gezellig en de dames deden het goed. Aan het eind van de wedstrijd was het 4-2 voor ze. We hebben een erehaag voor ze gemaakt op het veld, net voor de uitgang. Heel veel hebben wij geklapt en veel hi fives hebben we gegeven. Ook hebben we geklapt voor de dames van Venlo.

 

Daarna is er een foto gemaakt met Dames 1 boven bij het clubhuis. Wij zijn allemaal bij de trap onderaan bij het veld gaan zitten. Om 2.43 uur stipt zijn we het veld opgelopen. We mochten allemaal een speler uitkiezen. Een meneer vertelde dat we nu officieel bij Schaerweijde horen. Al de mensen begonnen heel hard te klappen. Wij hebben ook geklapt. Daarna mochten we samen met de Heren naar de middenlijn lopen. Het was best spannend. Toen we van alle spelers een hand hadden gekregen mochten we van het veld.

 

Tussen de dug-outs was er voor ons een apart vak gemaakt. Daar hebben we gezellig met alle ouders en bekenden naar de wedstrijd gekeken, limonade gedronken en snoep gegeten. Wat was het spannend. We hebben heel hard op de borden getrommeld, vooral als Schaerweijde een doelpunt maakte of als Arek weer een fantastische redding had. In de rust hebben we gehockeyd op het veld en zijn we allemaal nat geworden. Niet erg want het was lekker weer. Papa vroeg nog waarom het pad tussen de velden zoveel water kreeg? Na de rust werd het nog spannender. Aan het eind was het 4-4. Wij hebben het heel goed gedaan, want dankzij ons speelden de Heren veel beter.

 

Daarna mochten we met ze op de foto. Weer een erehaag maken en ook van de heren van Amsterdam hebben we hi fives gegeven. In het clubhuis hebben we van de Heren een bal met handtekeningen gekregen, een fotokaart, een affiche en daarna zijn er nog een berg handtekeningen gezet op het affiche, op de hockeysticks, er zijn foto’s gemaakt met zowat iedereen. Na het broodje met kroket en iedereen bedankt te hebben mochten we weer naar huis. Hockey is echt een heel leuke sport! 

———————

Voor degene die de belevenissen van de G-Hockeyers (het zijn er ondertussen al 17 die lid zijn van Schaerweijde) wil zien kan gebruik maken van de volgende link: https://goo.gl/photos/Uq8dB7jceZgndrAg6(op klikken en als dat niet werkt selecteren, kopiëren en plakken in de balk van het internetprogramma dat u gebruikt). Als je het fotoboek bekijkt zit er rechtsboven (een pijl naar beneden met een lijntje eronder), de mogelijkheid om een gewenste foto te downloaden. Veel plezier!

Nieuwsafbeelding