Clubhuis & Horeca

Clubhuis
Golf en Hockey komen samen in het gezellige clubhuis met het grote terras dat prachtig uitzicht biedt op de hockeyvelden en de golfbaan. Het clubhuis beschikt over een lounge die apart gereserveerd kan worden voor diners, lunches, vergaderingen of presentaties. Beneden in het clubhuis bevinden zich meerdere vergaderruimtes, de kleedkamers en het sanitair. Via een traplift is het clubhuis bereikbaar voor mindervaliden.

Horeca
Schaerweijde Horeca biedt een uitgebreid assortiment aan (gezonde) dranken en snacks en bereidt graag een goed verzorgde lunch of een heerlijke avondmaaltijd (zowel voor kleine als grote groepen). Ook BBQ’s en aangeklede borrels behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Evenementen
Door de uitgelezen combinatie van de gunstige ligging van het Schaerweijde sportcomplex, de uitstekende sportfaciliteiten en gastvrije horeca is Schaerweijde bij uitstek geschikt als locatie voor sportdagen van bedrijven, golfclinics, bedrijfspresentaties, heidagen en andere evenementen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Voor reserveringen en verhuurmogelijkheden:

Clubhuis
[email protected]
Tel: 030 69 202 72
Bezoekadres
Hein Bottingalaan 1
3707 NX Zeist
Postadres
Postbus 395
3700 AJ Zeist
Gevonden voorwerpen
Kleding & materiaal: achter in beneden hal
Waardevolle vondsten: achter de bar