Businessclub Club32

CLUB32is de business club van ZSV Schaerweijde. De missie van CLUB32 is het versterken van de relaties tussen ondernemers met een roodzwart hart en het financieel ondersteunen van de club. CLUB32 biedt haar leden een sportief platform om hun netwerk uit te breiden en organiseert exclusieve activiteiten zoals evenementen rondom wedstrijden, interviewdiners en bijeenkomsten.

Een lidmaatschap van CLUB32 kost €1.500 per jaar en wordt gebruikt voor activiteiten en ondersteuning van de hockeysport (breedte en top) en golf op Schaerweijde. Er zijn kortingen mogelijk wanneer een lidmaatschap wordt gecombineerd met sponsoring.

De helft van het jaarlijkse batige saldo wordt als generieke bijdrage aan Schaerweijde besteed, de andere helft wordt ingezet voor specifieke doelen die door CLUB32 zijn uitgekozen voor de club. Het lidmaatschap loopt gelijk met het verenigingsjaar van Schaerweijde (1/7 t/m 31-8) en opzegging is mogelijk tot en met 31 juli van elk jaar, bij een van de bestuursleden.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd om lid te worden van CLUB32? Neem dan snel contact op via [email protected]. We verwelkomen je graag in ons gezelschap van ondernemende en enthousiaste leden!