Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Schaerweijde biedt met zijn schitterend gelegen sportcomplex, ruim 2.500 actieve leden en 5.000 bezoekers ieder weekend sponsoren een prachtig platform om hun naamsbekendheid verder te promoten. We bieden verschillende sponsormogelijkheden bij zowel Hockey als Golf. De sponsorcommissie gaat graag het gesprek aan om de sponsoropties te verkennen.

Exposure mogelijkheden
Hierbij kan worden gedacht aan sponsoring langs de velden, op de greens of bij de parkeerplaatsen en dit bieden we al aan vanaf 350 euro per jaar. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor sponsoring van hockey en golfevenementen op de club. Onze teams spelen zowel in de jeugd als bij senioren op topniveau en deze teams kunnen gesponsord worden met uitingen op hun wedstrijdkleding en voor beide eerste teams hebben we ook sponsormogelijkheden op de auto’s. Op een hockeyclub zijn ook altijd veel materialen nodig van ballen, tot keepersuitrustingen en trainingsmateriaal. Ook deze kunnen worden gesponsord, zo kunnen we voor iedere sponsor een pakket op maat maken.

Activatie mogelijkheden
Schaerweijde heeft een alsmaar groeiende online community met een groot actief bereik op social media en iedere week nieuwsbrief de Schaerweijde Weekly. De club biedt de mogelijkheid om deze community te gebruiken om merken van sponsoren onder de aandacht te brengen. Daarnaast werken we met Sponsorvouchers – een digitaal couponsysteem in de Schaerweijde app. – om leden van de club voordeel te bieden bij de sponsors die hieraan deelnemen.

Netwerk mogelijkheden
Club32, vernoemd naar het oprichtingsjaar 1932, is de businessclub van Schaerweijde. De missie van Club32 is tweeledig: het versterken van de relaties tussen leden uit het bedrijfsleven met een roodzwart hart en tegelijkertijd het financieel ondersteunen van de hockeyclub.

De businessclub organiseert jaarlijks diverse exclusieve en interessante activiteiten voor haar leden. Te denken valt aan speciale evenementen rondom wedstrijden van Heren 1, interviewdiners met bekende gasten met een interessant verhaal, de traditionele kerstbomenborrel, een BBQ met het gezin of bijeenkomsten met andere businessclubs.

Meer uitgebreide informatie is te vinden bij Club32.

Maatwerk
Natuurlijk bestaat de mogelijkheid het bovenstaande te combineren. Geïnteresseerd? Meer weten? Neem dan contact op met [email protected].